L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.396
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:22.658

divendres, 1 de febrer del 2019

El conseller d'Economia Sostenibles, Rafael Climent, visita avui Tavernes


 


El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent González, estarà avui a la nostra ciutat on té previst visitar a partir de les 11'30 hores el "Taller d'Ocupació-Escola Taller" que ha instal·lat el govern de Compromís en l'edifici que ocupava l'antiga "Escola Infantil Víctor Calatayud", al carrer Sant Antoni 133. El conseller estarà acompanyat per l'alcalde, Jordi Joan, i regidors municipals.

El conseller Rafael Climent, després d'aquesta visita, oferirà una roda de premsa en el saló de plenaris de l'Ajuntament per explicar els tallers i programes d'ocupació impulsats des de la Conselleria i desenvolupats en l'actual legislatura pel govern de Jordi Joan. 

Recordem que la implicació de la Conselleria s'ha plasmat en els 4'4 milions en subvencions dels vora 4'8 milions d'euros que ha destinat el govern de Compromís a programes i tallers d'ocupació en la nostra ciutat.

Això ha permés al llarg de la legislatura que l'Ajuntament contractara un total de 626 persones en els programes d'ocupació i formació desenvolupats, moltes de les quals han aconseguit després un treball estable en acabar la formació.