L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de febrer del 2019

Activitat del Centre Excursionista Atletisme de Tavernes


 
Els atletes del Centre Excursionista Atletisme de Tavernes van participar el passat cap de setmana, dissabte pel matí, al Campionat  Autonòmic per equips U16 i el passat diumenge al Campionat Provincial U18 al pavelló cobert Lluís Puig.

L'equip  C.A Safor, on participen els atletes vallers, en el Campionat Autonòmic U16 foren segones en xiques superant al València Terra i Mar en el pòdium i 5é en xics.

Formaren l'equip masculí:  Adrià Gimeno en la prova dels 1.000 mll , Alex Bononad en 3 km marxa , Pau Frontera en 60 mll i  Vicent  Gimeno en altura

En xiques : Lisi Marina en 300 mll i 4×400 relleu , Marta González en 60 m. tanques.

Per altra banda el diumenge participaren al campionat provincial U18 Jhossue Richard en 400 mll , Borja Ortega en 800 mll, Alberto Fajardo en triple i Nuria Hernández i Olga Bosch en 400 mll.  Els resultats foren favorables per a tots els atletes.

Els atletes més menuts també tingueren una bona actuació al “Jugant a l'Atletisme” al pavelló del Raval a Gandia el dissabte matí en categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Els participaren  Naiara Borrull, Izan Talens, Nuria Estruch, Ferran Estruch, Sergi Talens i Pau Rodríguez.