L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 26 de febrer del 2019

Trail Les Creus 2019: crònica, resultats fotos i videos


El passat diumenge, organitzat pel Centre Excursionista Tavernes, es va celebrar el "Trail Les Creus" amb tres modalitats: Trail de 22 km i 1250 m de desnivell positiu, Sprintrail de 12 km i 610 m de desnivell positiu i Marxa de regularitat de 10 km i 590 m de desnivell positiu. El total de participants va ser de 515 en les tres modalitats. 

Trail Guanyadors absoluts
Marxa regularitat absolut
El Centre Excursionista per tal d'oferir la millor organització i col·laboració en les tasques de proveïment va comptar amb un total de 160 col·laboradors distribuïts en els quatre avituallaments, tres en la muntanya i un en la meta, així com també en els controls de pas de les curses en la muntanya i en el casc urbà. 

Cal també esmentar la col·laboració  de l'Ajuntament de Tavernes, la Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i nombroses empreses i comerços de la Valldigna,
 

L'eixida i meta es trobava en el Passeig del País Valencià. Les eixides de les proves es feren escalonades en el temps: el Trail a les 8'30 h, Sprintrail a les 9 h i la Marxa de regularitat a les 9'15 h, unes eixides que es van convertir en tot un esdeveniment esportiu gràcies a la molta gent que hi va acudir entre entre espectadors, participants i col·laboradors en la zona de meta. 


El recorregut fou per la muntanya de Les Creus, per les dues vessants, passant pels paratges de la Sangonera, Alt de Les Creus i Fontetes de Cantus, on els participants pogueren gaudir del paisatge, amb vistes de La Valldigna i Massalari.

Els participants han agraït en tot moment l'avituallament per la varietat, quantitat i sobre tot la qualitat del menjar que els havien preparat.


Els membres del CETV van fer al voltant de 60 coques salades i dolces, totes elles casolanes. També van oferir suc de taronja natural acabat d'esprémer, cosa que va ser de molt bon grat pels participants que manifestaren que en la majoria de curses els sucs son ja elaborats. 

Una altra novetat enguany, i en vistes de respecte al medi ambient, ha estat que enguany no s'han utilitzat gots de plàstic en els avituallaments. Els participants portaven el seu got o cantimplora i l,omplien en els avituallaments.

El lliurament de premis va tindre lloc en el mateix passeig del País Valencià, essent el regidor d'Esports, Josep Llàcer, l'encarregat de lliurar els premis als guanyadors.



El resultats de les curses fou el següent:
 
Classificació

TRAIL 

Absolut femení

LAURA SALOM CORTS         Temps     03.04.22

Absolut masculí

CARLES ARMENGOL ASCO     Temps 02.14.28

Veterà femení

1.- PALOMA APARICIO VARON

Veterà masculí


1.- JOAN CARLES ORQUIN CHORRO
2.- JAUME ALCOVER
3.- JOSE ANTONIO RUIZ LOPEZ

Sénior femení

1.- LORENA GARCIS JAIJO
2.- ELISA SASTRE CALABUIG
3.- ALEJANDRA ORQUIN

Sénior masculí

1.- JONHATAN JAIRO PONCE DE LEON HERNANDEZ
2.- SERGIO FLORO PARDO
3.- RAMON ALVAREZ BORRAS


Local masculí

1.- VICENTE BEL.LAN GINER
2,. DAVID CRUAÑES NAVARRO
3.- MANUEL GALLARDO ALCUDIA

SPINTRAIL 


Absolut femení

ORETO MARTINEZ CABALLERO      Temps          01.18.34

Absolut masculí  

JOSE GREGORI ROBLEDILLO       Temps          01.04.31

Veterà femení

1.- MARIAM TALENS ARTIGUES
2.- NURIA CHOFRE ESPINOS
3.- ANA SANCHIS GUILLEM


Veterà masculí

1.- JOSE M. MARTOS ALVAREZ
2,- JUAN VTE BANYULS PALOMARES
3.- XIMO MARTINEZ BELDA


Sénior femení

1.- INES VALLCARNERA CUÑAT
2.- AMPARO GRAU DURA
3.- ANA GIMENO TALENS


Sénior masculí

1.- AXEL BORONAT VILLADAT
2.- CHRISTIAN GRAU LLEDO
3.- IVAN RUBIO ALIAGA


Local femení

1.- NURIA FORNA LUESMA
2.- JULIA ESTRUCH CUCARELLA
3.- M. RAQUEL FONS BRINES


Local masculí

1.- RAMON ASCO TUR
2.- JUAN JOSE CLAR BLASCO
3.- JESUS PALOMARES GOMEZ

MARXA REGULARITAT  


Absolut femení

MARI CARMEN BIFANTE     Temps       02.21.21

Absolut masculí

JUAN JOSE MARTI MARTINEZ        Temps      02.22.01

 Eixida Trail



Eixida Spintrail



Eixida Marxa Regularitat






1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona a l'organització del Trail Les Creus.