L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 de febrer del 2019

Benvinguda i inauguració del projecte Erasmus+ a l'IES Jaume II el Just




 L'IES Jaume II el Just desenvolupa el projecte europeu ERASMUS+ K201 (Storytelling Ancient Roman Traces Up to Europe) juntament amb altres països europeus  com Itàlia, Alemanya i República Txeca.


L'IES Jaume II el Just és l’acollidor de la primera mobilitat que es durà a terme amb alumnat i professorat. A més a més, el  centre serà l’amfitrió de les reunions transnacionals de coordinació del projecte. 




Els alumnes i professorat visitants gaudiran de la nostra ciutat des del divendres passat 1 de febrer en que arribaren a Tavernes fins el  divendres 8 de febrer i participaran en una gran quantitat d’activitats, tallers i eixides culturals al voltant del projecte a desenvolupar.
 
Entre altres, visitaran el centre arqueològic de l’Almoina a València, les restes romanes a Sagunt i la villa romana de Lucentum a Alacant.



L’acte de benvinguda i inauguració del projecte va ser divendres 1 de febrer, on els diferents països participants ens van oferir una mostra de les seues tradicions més emblemàtiques. També vam gaudir de l’actuació musical de l’IES Band. 



La directora del centre Anna Bellver va fer el discurs de benvinguda en el qual va posar l'èmfasi en la importància d’aquest tipus de programes Erasmus+ per ajudar al nostre jovent a desfer-se dels prejudicis i a perdre la por a les diferències, les quals ens enriqueixen els uns als altres.


A més a més el programa dóna a l'alumnat l’oportunitat de compartir experiències que ens obrin la ment i sobretot per a prendre consciència del fet que malgrat ser de països diferents i parlar llengües diferents, tots els nostres cors bateguen a l’uníson.