L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 6 de febrer del 2019

"A punt" grava un programa "Ara va de bo" amb els alumnes de l'Escola de Pilota Valldigna



El trinquet municipal del Camp d'Esport va acollir la gravació d'un capítol del programa "Ara va de bo" de la televisió autonòmica "A punt" dins de la campanya de promoció i potenciació que efectua del nostre esport nacional.

La televisió va seguir atentament les evolucions dels alumnes de l'Escola de Pilota Valldigna, així també con les reaccions dels xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs i Esports Extraescolars que, tal com ja vam informar ahir, des de fa unes setmanes tenen a la pilota com a centre de les activitats més importants.



Talment com es va anunciar s'han celebrat algunes partides entre els escolars assistents i sobre tot, es va donar una lliçó molt interessant de com fabricar els didals i guants per a protegir les mans dels jocboca de la pilota de baqueta.


En conjunt ha estat una vesprada molt interessant per als menuts, potenciada per la presència de les càmeres de televisió i que va reunir també un bon nombre d'assistents en les graderies del trinquet, entre ells el responsable de l'àrea d'Esports, Josep Llácer, i els monitors que atenen les múltiples activitats que es desenvolupen en el poliesportiu municipal. 
 


I com a protagonistes per les entrevistes la presidenta del club, Cati, el coordinador i monitor de pilota Juanjo Sala i alumnes de l'escola.



3 comentaris:

JOAN JOSEP SALA ESCRIHUELA ha dit...

Bon dia,teniu una errada al text.
Baix la foto on apareix el regidor Llàcer,on diu:
xocs de la pilota de baqueta
caldria que diguera:
jocboca la pilota de vaqueta.
Pel demés,gràcies per la noticia i la difussió.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Volíem dir per protegir les mans dels colps de la pilota, vaja del colp en pegar la pilota amb la mà.
Agraïm l'expressió. No la coneixíem. Esperem estiga tot correcte ara. I enhorabona per la feina de promoció i potenciació que feu des del club.

Anònim ha dit...

Molt bones activitats que fan gran a la pilota i bona organizacio.