L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de febrer del 2019

L’Ajuntament reposarà 320 contenidors de fem en el poble i la platja.


L’Ajuntament ha iniciat la primera fase de la reposició dels contenidors de fem del nucli urbà del poble i de la platja, i que servirà per a substituir 160 contenidors en el municipi. En els pròxims mesos s’executarà la segona fase amb la reposició dels 160 contenidors restants, fins a un total de 320 nous contenidors.

La millora està emmarcada dins del contracte signat amb l’empresa SAV en el nou pla de neteja de Tavernes per a millorar la qualitat de vida i benestar dels ciutadans.

Els nous contenidors de fem (també anomenats RC1), que ja s’estan col·locant tant al poble com a la platja, estan personalitzats amb l’escut de l’Ajuntament i tenen indicat l’horari per a traure el fem: des de les 20 hores fins a les 00 hores. 




Cal que els veïns ens conscienciegem d'aquestes hores de traure les bosses de fem i respectem l'horari per a permetre la correcta neteja dels contenidors de fem i evitar la pudor que perjudica tots els veïns.

A més, en cas de no complir l’horari, els infractors s’exposen a una multa econòmica fins els 300 euros. Una ciutat neta és sinònim de civilització i qualitat de vida, i entre tots ho podem aconseguir.