L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 7 de febrer del 2019

L'Ajuntament ha adjudicat per 123.687 euros el projecte de millora de la rotanda i final del passeig Colom



L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat el projecte de millora amb nou disseny i mobiliari urbà de la rodona situada al final del Passeig de Colom. L’empresa adjudicatària és Cisfercons SLU, que ha presentat una oferta final de 123.687 euros, la millor de les nou presentades per diverses empreses entre les quals hi havia només una local.

El projecte tècnic indica que l’objectiu de les obres és reordenar la pavimentació i el mobiliari urbà de la rodona de l’encreuament del Carrer Marjaletes i el Passeig Colon, amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques i l’ampliació dels espais per a vianants, de manera que s’adapten a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i de la seguretat vial.

 
Rodona estat actual


El projecte assenyala la necessita d’escometre el projecte per la necessitat d’adequar aquest espai urbà a la normativa d’accessibilitat vigent quan al pas de vianants en els encreuaments entre el carrer Marjaletes i el Passeig Colon, així com procedir a una millora general en la seguretat del conjunt d’encreuament existents, un lloc on conflueixen varis carrers en diverses direccions de trànsit.

L’obra s’aprofitarà per efectuar una reposició del mobiliari urbà, dotar l’espai a nous usos públics d’esplai i estància i  alhora calmar el tràfic amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques de la zona de pas dels vianants fent-los mes segurs i adaptats a totes  les diversitats funcionals.  

Basat en la informació de la PCSP

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona noticia que millorara el trafic intens de eixa zona tant de vehicles com de vianants.