L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 19 de febrer del 2019

La regidora Noe Alberola renuncia a ser jurat dels premis "Igualtat en les falles" per ser fallera del Prado




Noe Alberola, regidora d'Igualtat, ha renunciat a ser membre del jurat dels premis “Igualtat en les falles”,  convocats per la regidoria que presideix. Les bases indiquen que el jurat estarà format per la regidora delegada d’Igualtat, una tècnica municipal i un agent d’Igualtat i dos membres del Consell de la Dona.

Noe Alberola  va anunciar ahir que delegarà la seua representació en un membre del grup "Treballem per la Igualtat", perquè és fallera i forma part del llibret de la seua falla, i per tant vol evitar suspicàcies i restar pressió a les decisions del jurat.

Aquesta decisió es va informar ahir, en la reunió del Consell de la Dona, que va servir per triar el dos membres del jurat que li corresponen. Després de la renuncia de la regidora, el jurat passa a estar format per dos membres del Consell de la Dona,  un agent d'Igualtat, una tècnic del Departament de la Dona i, en representació de la regidoria, un membre del grup "Treballem per la Igualtat".

El Consell de la Dona es va reunir ahir per tractar les activitats que la regidoria d’Igualtat prepara al voltant del 8 de març, quan se celebra el Dia Internacional de la Dona.