L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de febrer del 2019

El govern de Compromís li ho demana a Iberdola i l'empresa millora el subministrament a la zona del Calvari.



Les reunions celebrades temps arrere entre el govern municipal de Compromís i el cap d’Iberdrola de la zona han obtingut el seu fruit: L’empresa elèctrica està procedint  a l’anellament i cablejat nou des del centre de transformació que hi ha annex a la paret del Calvari ( vore la fotografia superior) fins al situat en el passeig del País Valencià.




Les obres es duen a cap aquests dies i, com es pot observar en les fotografies, el nou cablejat es deixa vore enmig de les rases del carrer. L’objectiu és clar i la confiança és solucionar els problemes que venia patint la barriada del voltant del Calvari, uns problemes que s’han plasmat en apagades elèctriques.




El govern municipal de Compromís va informar a l’empresa de la situació després de conèixer les queixes dels veïns, les quals apuntaven a una possible inseguretat del subministrament per un presumpte mal funcionament o falta de potència del transformador.

 


Posteriorment, es va celebrar la reunió Ajuntament-Iberdrola i, tot apunta a indicar, que l’empresa ha fet cas de la demanda municipal i el resultat ha estat les obres que ara s’executen i que han de satisfer les aspiracions veïnals d’un millor subministrament.