L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 19 de febrer del 2019

Els alumnes de "T’avalem" realitzen millores en les zones enjardinades del passeig Colom

Els jóvens de l’especialitat de jardineria del programa d’ocupació T’avalem condicionen els espais verds del passeig de Colón, alhora que continuen la seua formació.

Els alumnes estan fent treballs d’adequació de les jardineres centrals i laterals i col·loquen malles antiherba i materials de decoració. A més, el projecte de millora de les voreres i els passos de vianants accessibles de la zona del Prado Comarcal han acabat amb la renovació de la pintura viària horitzontal. 

L’alumnat de l’especialitat de jardineria del taller d’ocupació juvenil "T’avalem" està duent a cap treballs de millora en les zones enjardinades del passeig Colom. L'objectiu és condicionar i fer resplendir els espais verds de la zona, i alhora continuar amb el procés de formació dels alumnes mitjançant actuacions directes que suposen un benefici per a la ciutat.

Al llarg de tot el passeig s’han col·locat malles antiherba i materials de decoració, com ara pedretes de diferents colors, dins del treball d'adequació dels arbres i arbustos de les jardineres centrals i laterals del passeig de Colón.