L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 20 de febrer del 2019

Tavernes organitza una jornada sobre la denominada "quarta pota" (Serveis Socials) de l'estat del benestar


"La quarta pota" és  una campanya de la Generalitat Valenciana que pretén reivindicar el paper de serveis socials com un dels pilars de l’estat del benestar, juntament amb la sanitat, l’educació i el sistema de pensions. D'ací el nom de "quarta pota" de l'estat de benestar.

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament pretén donar a conèixer a Tavernes aquesta  iniciativa  i amb aquest objectiu, avui dimecres dia 20 de febrer, ha preparat una jornada informativa per a difondre el paper, els projectes i els objectius del departament de Serveis Socials de Tavernes, unint-se a una jornada reivindicativa que es reproduirà en molts altres municipis de la Comunitat Valenciana. 


La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha indicat que “els serveis socials són un puntal fonamental per a teixir una societat inclusiva i igualitària. Aquesta àrea sempre ha tingut un cert estigma, que volem desfer en aquesta campanya. Una persona pot ser usuària de serveis socials en moltes etapes de la seua vida i per causes múltiples, no sols per trobar-se en un moment econòmic complicat. Volem visibilitzar la tasca que es realitza en múltiples col·lectius i apropar el servei a la ciutadania”.


La jornada, de caire informatiu, acostarà el treball realitzat pels serveis socials a tota la ciutadania. La jornada compta amb la visita del secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, que, entre d’altres aspectes, està interessat a supervisar el programa d’hípica inclusiva, pioner al territori valencià, que està desenvolupant l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes amb el Centre de Dia i el Centre de Convivència de la nostra localitat.