L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de febrer del 2019

L'Ajuntament millora la vorera del llac de la Goleta



L’Ajuntament està efectuant obres de millora en la vorera del llac de la Goleta, principalment substituint els taulells trencats, moltes vegades per acció dels arbres o palmeres que hi ha, al temps que elimina eixes parts vegetals perquè no tornen a fer malbé la vorera.

Amb aquesta millora el govern de Compromís atén les peticions dels veïns de la zona que havien sol·licitat eixa actuació, que executa la brigada municipal vallera.
 

Aquesta actuació s’uneix a les que des dels darrers anys es duen a cap en el llac de la Goleta, amb la filtració de les aigües de pluja que entren al llac, per evitar-ne la contaminació, i sobre tot la draga del llac efectuada abans de l’estiu passat i que va servir per traure dels fons, milers i milers de tones de fang, a més de múltiples objectes de tot tipus llançats per desaprensius.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que bonic es vore tantes obres per el poble i la mar, totes fan falta. I tots cobraran no com antes que no pagavem ni el aigua.