L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 23 de febrer del 2019

Anit es va celebrar la "Nit d'Albades"


Ahir per la nit  va tindre lloc la tradicional "Nit d'Albades" que va començar, com és tradicional, a la porta de l'Ajuntament a la plaça Major, on van acudir les fallers majors i presidents, així com molts fallers i falleres vallers.



Després, es va iniciar un recorregut pels casals en el mateix ordre de presentació de les falles i en cada casal es dedicaran "albades" a les respectives falleres majors i presidents.



Una gran nit la d'ahir amb la tradició de la musica nostra de les "albaes", i molt bon ambient en els casals que varen preparar una fantàstica rebuda amb mistela, coques dolces i salades, xocolate... cada anys més superació. 

I de nou, tot un privilegi contar amb la presència, un any més a Tavernes, d'uns grans "cantaors" com Toni Guzman i Marian Salido, un especial versaor com "Josemi Sánchez", i com no acompanyats de la música de dolçaina i tabal dels nostres incondicionals Dolçainers de la Valldigna.
La "Nit d'Albades" continua els actes de la Junta Local Fallera de Tavernes que s'iniciaren amb la Crida i la cavalcada de nit setmanes passades.

 Les fotografies que il·lustren la notícia estan preses majorment de facebook.