L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de febrer del 2019

La falla Portal s'alça com a gran guanyadora de la Cavalcada del Ninot segons la decisió del jurat nomenat per la Junta Central Fallera


 

 La falla Portal de Valldigna acapara tots els premis establerts per a la “Cavalcada del Ninot”, excepte el de “Millor comissió adulta” que ha estat per a la falla La Via”, segons la decisió del jurat qualificador vingut de fora i nomenat per la Junta Central Fallera.

Millor disfressa infantil: Falla Portal de Valldigna, a la disfressa Lumière
Millor disfressa adulta: Falla Portal de Valldigna, a la disfressa Carrossa
Millor comissió infantil: Falla Portal de Valldigna
Millor comissió adulta: Falla la Via
Millor carrossa: Falla Portal de Valldigna
Millor cavalcada: Falla Portal de Valldigna


Imatges Portal
 

 Imatges la Via


La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha destacat “l’incansable treball i esforç de totes les comissions falleres que, un any més, ha donat com a resultat una cavalcada de nivell amb disfresses espectaculars, carrosses elaborades i una admirable predisposició per a passar-ho bé amb respecte. El nostre poble ha gaudit d’una gran cavalcada en la què han participat fallers i falleres, i també un gran nombre de veïns que no s’han volgut perdre la desfilada”. 

Imatges resta de falles per ordre de desfilada

Cambro


Passeig
Dula


Prado
 
I és que un any més les falles de Tavernes han celebrat la "Cavalcada del Ninot" amb un immillorable ambient i gran joia als carrers també afavorit pel bon temps que hem tingut per la vesprada.

Molts veïns i veïnes no han volgut perdre’s el pas de les disfresses i les coreografies preparades per les sis comissions falleres, que han començat la cavalcada des del Poliesportiu Municipal a l'hora anunciada. 




El posterior fi de festa s’ha celebrat al passeig del País Valencià, amenitzat amb la música de l’orquestra Nexus, i on també s’han fet entrega dels premis de la Cavalcada del Ninot 2019.