L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 17 de febrer del 2019

Tavernes autoritzada per adherir-se a la Xarxa Tourist Info


Tavernes és una de les ciutats de la Safor-Valldigna que ha estat autoritzada pel Consell per adherir-se  a la Xarxa Tourist Info de la Generalitat, al igual que ho estan altres localitats de la Safor-Valldigna, com Gandia, Oliva o Xeraco. L'objectiu de la xarxa: millorar les oficines i els serveis que s'ofereixen en matèria de promoció turística.  En la imatge l'oficina de la platja, durant una activitat musical al voltant.

El conveni tipus aprovat pel Consell per aquesta col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i els ajuntaments desenvolupa el programa Tourist Info en cadascun a través del manteniment i actualització en la xarxa de les oficines d'informació turística, compartint eines de treball, cobertura territorial, procediments i sistemes de qualitat.

L'objectiu general de la Xarxa és oferir, en l'àmbit valencià, un conjunt de serveis d'informació turística homogenis quant a contingut, instruments de suport i mecanismes interactius, de manera que es millore el grau de satisfacció dels turistes que ens visiten.

L'Agència Valenciana del Turisme ha potenciat de fa anys la creació de la Xarxa d'Oficines d'Informació Turística valencianes amb la denominació "Xarxa Tourist Info" amb cobertura per a tot el territori valencià.