L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 15 de febrer del 2019

Els atletes del Centre Excursionista continuen participant amb èxit a distins campionats


L'atleta Borja Ortega va ser 4t al Campionat Autonòmic Absolut dels 1500 metres llisos que es va celebrar el passat cap de setmana al Palau Velòdrom "Lluí Puig".

L'atleta que ostentava la tercera millor marca a la prova va ser 4t. finalment, però cal destacar la gran experiència que és per a Borja, que als 15 anys, comença a fer-se un lloc entre els millors absoluts de les terres valencianes. Borja va acariciar el bronze fins els 130 metres finals de la cursa.

Eixe mateix dissabte pel matí i també al "Lluís Puig" les atletes cadets Judit Blasco, Lisi Marina, Marta González i l'atleta Adrià Gimeno participaren al control en les proves de 60, 300 i 600 metres llisos, així com en 60metres tanques on milloraren les seues marques per a cara el Campionat Autonòmic Cadet.

Per altre banda, diumenge matí participaren al Campionat Provincial sub18 les atletes Nuria Hernández, Olga Bosch, que foren primera i segona de la seua serie als 200 metres llisos. En la mateixa prova va participar Jossuer Richard.