L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 21 de febrer del 2019

Tavernes dóna visibilitat als serveis socials a través de la campanya "La quarta pota" explicativa dels Serveis Socials



La Regidoria de Serveis Socials de Tavernes va participar ahir dimecres en la iniciativa "La quarta pota", la campanya informativa duta a terme per la Generalitat Valenciana amb l'objectiu de posar en valor la tasca dels departaments de serveis socials dels municipis valencians. 


Va ser una jornada de portes obertes al Braç Treballador, seu de Serveis Socials, i que va comptar amb la presència del secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, qui ha visitat l’edifici per a conèixer de primera mà les instal·lacions i els projectes d’inserció que es desenvolupen al nostre municipi, En la vista estava acompanyat per l'alcalde Jordi Joan i la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola.


La visita del secretari autonòmic també li ha permès conèixer i intercanviar opinions amb els participants dels tallers d’inserció juvenil de fusteria, perruqueria i ceràmica que s’imparteixen al Braç Treballador pels professionals de l’àrea de Serveis Socials del consistori.


El secretari autonòmic, Alberto Ibàñez, ha valorat positivament l’esforç de l’Ajuntament de Tavernes i de la Regidoria de Serveis Socials per la quantitat de programes i prestacions que s’ofereixen actualment en matèria de família i infància, dependència, persones majors o amb discapacitat. A més, va destacar la presència de serveis socials especialitzats com el "Centre de dia de menors d’inserció sociolaboral" i el de suport convivencial i educatiu.


"Cal destacar la gran tasca dels municipis valencians, com Tavernes, en les jornades de "La quarta pota" per a posar en valor els serveis socials. Tavernes ha sigut un exemple en la lluita contra la violència masclista i la prevenció, i hem de destacar el treball que es realitza en els dos centres de dia, un sociolaboral i l’altre de convivència, que aposten pels drets de la infància i la adolescència. Des de la Generalitat hem augmentat els recursos per a millorar la qualitat de vida dels valencians” indicava el secretari autonòmic.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va reconèixer i agrair “el treball exemplar que es realitza al municipi per part de tot el departament de Serveis Socials, que ve impulsat pel canvi de polítiques des de la Generalitat Valenciana gràcies al govern del Botànic. Tavernes és líder en polítiques d’inserció sociolaboral i en polítiques d’igualtat a través de campanyes de sensibilització en les què ha participat tot el poble, donant a conèixer els serveis socials que s’ofereixen al Braç Treballador”. 



La regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola, ha reconegut l’encert de la campanya "La quarta pota" davant el fet que “els serveis socials han sigut invisibles durant dècades i la visibilització que li donem ara des de la Conselleria i els ajuntaments és la línia a seguir per a continuar apostant per les persones i millorar el benestar social”.