L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.781
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:43.608

dimarts, 7 de juny del 2016

PLENARI DE JUNY: L'Ajuntament convoca un concurs per triar el logo del centenari


El consistori va aprovar en el plenari del dilluns la proposta de la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, perquè el logo que servira com a emblema del centenari del nomenament de Tavernes com a ciutat siga com a resultat d'un concurs públic. 

Les obres presentades han de tindre i significar la commemoració d'aquest primer centenari en record de l’atorgament del títol de ciutat que Sa Majestat el rei Alfons XIII va concedir a Tavernes el desembre del 1916 com a reconeixement al seu desenvolupament en el camp de la industria, comerç i agricultura.

Els interessats a presentar els treballs ho podran fer fins al 15 de juliol en el Registre General de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, en horari d’atenció al públic (de 10:00h a 14:00h).

Un jurat qualificador emetrà una primera decisió en què dictaminarà sobre el nombre de treballs que passaran a la segona fase.

Els treballs de la segona fase estaran exposats en la Casa de la Cultura del 20 al 22 de juliol perquè qualsevol ciutadà de Tavernes vote el disseny que més li agrade. El jurat popular emetrà una segona decisió sobre els treballs resultants i els treballs més votats passaran a la fase tercera, que serà la definitiva.

Dels treballs resultants, el jurat qualificador triarà el treball guanyador del concurs. Una vegada escollida l’obra guanyadora s’obrirà el sobre identificatiu de l’autor del disseny i es farà públic.

El premi per al guanyador del concurs serà de 300 euros i, a més, tindrà l’oportunitat d’exposar en la Casa de la Cultura un treball sobre tot el procés del disseny del logotip commemoratiu de la ciutat. L’Ajuntament de Tavernes publicarà un catàleg de l’exposició. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això està molt be.
Llastima no pensar-ho per al logo de Turisme.