L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.781
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:43.608

dijous, 9 de juny del 2016

PLENARI DE JUNY 2016: "Jo no he tallat el senyal de transmissió del plenari" Quique Chofre


No he tallat el senyal de transmissió del plenari” afirmava ahir el regidor Quique Chofre davant les acusasions del PP de que havia manipulat eixa emissió en directe. Segons el regidor de Compromís va haver-hi una errada tècnica i el Matrox, el sistema que emet i enregistra el senyal de la transmissió del plenari, es va tallar i el regidor es va aixecar per anar a reiniciar-lo. 

No és la primera vegada que això passa en la retransmissió d’un plenari. Tot aquell que segueix els plenaris per streaming de youtube ha pogut comprovar com de vegades es talla l’emissió.  Com exemple recordar el cas del plenari de febrer on a causa d’eixe problema, el plenari es va enregistrar en youtube en dues parts, i manca el temps que va entre les dues parts, com podeu comprovar en aquests enllaços: 

I és exactament també el que va passar en el plenari del passat dilluns, també enregistrat en dues parts per eixe tall com podeu comprovar en els enllaços següents:

https://www.youtube.com/watch?v=Mt4HjtM1PUM
https://www.youtube.com/watch?v=OP0tjjaWf20 

I la fallada del Matrox, tal com havia passat en febrer, va ocòrrer el dilluns i igual que en febrer el dilluns es va aixecar el regidor per reiniciar el sistema. Chofre ho ha explicat: “Si es talla es perquè usem un senyal gratuït, i la plataforma porta moltes dades”. 

El PP, como no, acusava al regidor de manipular l’emissió i d’impedir que es poguera escoltar el que decidia cada grup sobre la petició feta a la Diputació sobre l’ampliació de les beques. Afirma que va ser un acte deliberat i per això no es va poder escoltar la part final del debat, cosa a la qual el regidor de Compromís ha respost que té prou faena per a dedicar-se a tallar les emissions del plenari amb l'excusa que es parlava d’una moció seua.

Però el PP ha callat que realment a qui més va perjudicar el tall va ser a Compromís. Així  tampoc es va poder escoltar la proposta de Compromís sobre la caducitat de la reserva de sòl per a la ronda, on després d’anys i anys sense que el govern del PP moguera un dit per executar la circumval·lació, la proposta del govern municipal beneficia clarament a l’agricultura local en alliberar molt de terrenys que torna a usos agrícoles, ni tampoc es va escoltar la proposta de Compromís sobre els preus del contracte de recollida de fem i neteja viària ni la major part de la proposta de Compromís sobre la millora derivada de la reforma de l’ordenança de policia rural.

I després de conéixer els fets i que ha ocorregut amb els talls de l’emissió, el de febrer i el de juny, i de quina era la importància per a Tavernes que tenien els temes que no es van poder escoltar, cadascú que jutge.

La qüestió ha estat, com no, motiu de publicació avui dijous en els dos diaris que habitualment ofereixen informació comarcal, Levante-EMV i Las Provincias, amb un tractament completament diferent.

Així mentre Levante-EMV contrasta la informació i dóna la paraula al regidor Quique Chofre perquè es defenga  i responga les acusacions, Las Provincias publica el que ha dit el PP, i no li dóna al regidor l'oportunitat a aclarir personalment el tema, i sembla ser que les manifestacions estan preses de les xarxes socials. Almenys no consta per a res: "En manifestaciones a ..."

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El streaming l'ha de gestionar un funcionari i Chofre ha de estar centrat en el debat del pleno.
Chofre no serà regidor tota la vida i entonce algú tindrà que gestionar la emisió.

Anònim ha dit...

Pues el matrox està acabat de comprar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Precisament per això. Potser calga fer nou ajustos en l'emissió als millor parametres qualitat-dades enviades, donat que la línia es gratuïta i no de pagament.
No som tècnics i no volem entrar en tecnicismes però pensem que igual s'ha d'ajustar el flux de dades del Matrok i abaixar-lo a un nivell que puga suportar la línia de youtube de manera que no s col·lapse l'emissió.
No és igual una emissió a resolució de 800x600 que de 1900x1080 per exemple, les dades que s'envien canvien brutalment, com no es igual emetre a 30fps que a 25fps..
En resum, potser la solució estiga abaixar la qualitat de l'emissió a un nivell més estandar i se solucione.

Anònim ha dit...

I tot això de les resolucions i els fps no ho coneixia la empresa triada com a millor de entre totes les del voltant? 14.000€ per a montar xapussetes?