L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.781
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:43.608

dijous, 9 de juny del 2016

L'altar del Papa a València va costar 1'5 milions d'euros i es van pagar 1'7 milions en hotels

Altar de la visita del Papa: 1'5 milions d'euros
 El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha desvetlat avui en la sessió de control de les Corts Valencianes que la Fundació V Trobada de les Famílies va pagar 1’5 milions per l'altar de la visita del Papa a València en 2006 i 1,7 milions d'euros en allotjaments hotelers.

Puig ha oferit aquestes dades en resposta a una pregunta de Compromís i afirmava que el PP va convertir la visita del Papa "en un esdeveniment de corrupció més", que va costar a les arques públiques més de 22 milions d'euros i que segons l'informe de la Intervenció de 2010 va ser amb "absència general" del compliment de la legalitat i control en les contractacions.

La informació del saqueig de la visita del Papa Ratzinger a València és investigat per l’Audiència Nacional, i hi estan processats Juan Cotino i Pedro Garcia, entre altres.

El portaveu de Compromís, Fran Ferri, ha manifestat que les fundacions han servit per a les "mangarrufes del PP" i ha revelat que la Fundació Jaume II El Just va pagar 56 factures a l'empresa de catering Thematica Events per 1,6 milions d'euros en menys de dos anys, per conceptes com organitzar el Festival de música de tecla (239.131 euros) o l'esdeveniment "Multaqa"(100.000 euros). Aquesta empresa va ser la triada a l'agost de 2005 per la Fundació Palau dels Arts per a la contractació urgent dels actes inaugurals del coliseu, a la qual va pagar 495.000 euros més IVA en un concurs negociat sense publicitat que "fa olor molt mal".

El president ha assegurat que hi havia "un dopatge institucional" a través de les fundacions, com en la d'Aigua i Progrés, creada en 2004 per a "obrir la guerra de l'aigua contra el Govern de Zapatero", que es va deixar "en el camí" 7,2 milions d'euros i que també va pagar a la trama Gürtel.

Ferri ha assegurat que les fundacions han sigut "un bon brou de cultiu" per als "tripijocs", com és el cas de la Jaume II El Just, que va contractar amb una empresa del cas Taula, Thematica Events, que servia "tant per a captar contractes de l'Administració pública com per a blanquejar les mossegades que obtenia".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Evidentment l.església dels pobres no sap res de tot això. Ella era només la convidada. Quina pudor més celestial