L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 31 d’octubre del 2015

Tensa assemblea i sense acord definitiu en la Societat Musical

Ahir a les 21:30 va tindre lloc l’assemblea general de la SIUM amb un únic ordre del dia: la ratificació  dels  nous càrrecs  de  la junta directiva després  de la dimissió  del  president, Vicent Gregori i altres membres. 

L’assemblea va estar tensa, per dir només un qualificatiu, i es va poder comprovar les criteris existents i la divisió dels socis de l’entitat quant a acceptar eixa ratificació de nous membres o anar a noves eleccions de càrrecs. Intentarem cenyir-nos als fets per no ferir cap sensibilitat alhora que desitgem que la SIUM trobe un nou camí amb el consens i el vistiplau de tots. 

Presidida per Vicent Hijarro, a la taula podíem vore els senyors Ordinyana, com a secretari, i Juan Bautista, l'advocat de la federació i a l'altre costat de la taula l’expresident Vicent Gregori.

L’assemblea s’iniciava exposant els problemes que havien dut a tres dimissions en la Junta Directiva i l’ascens de nous membres. L'advocat deia que, al dimitir els tres membres Vicent Gregori, Lourdes Valero i Emilio Arlandis, la Junta havia nomenat a tres nous membres fins la ratificació en assemblea, indicant el Sr. Ordinanya en aquest moment que en cap moment s’ha volgut el que ha passat i donant pas a que es votara la ratificació. 

El que va ser candidat a la presidència, Voro Ortiz, pren la paraula i indicava que per dignitat s’hagués pogut convocar eleccions i demanava un torn de defensa per a l’expresident Gregori, el qual va exposar els seus criteris i va explicar el perquè de la seua dimissió i que en cap cas ell va tirar al director perquè això es va decidir en Junta Directiva.

Gregori també assenyalava que no li havien passat el llistat dels músics que havien demanat la seua dimissió i que ell només havia volgut treballar per la SIUM i que moltes coses de les que havia estat acusat eren falses, com la de fer de periodista i haver cobrat fins a 2000€ per eixa tasca, assegurant que mai no havia cobrat res. 

Ací va ser interromput per un dels socis, que va dir que no tenien perquè escoltar tot el que deia, encara que la majoria dels socis assistents considerava que tenien el dret d’estar assabentats de tot el que havia passat i per tant volien escoltar a l’expresident. 

En acabar la seua defensa, el Sr. Ordinyana va demanar la votació de la ratificació a l'assemblea i que es fera a mà alçada mentre altres volien el vot secret. La nova Junta Directiva al·lega que sempre s’ha votat a mà alçada malgrat que ahir vam observar una opinió majoritària al vot secret. 

L'advocat va confirmar que si l'assemblea ho demana i ho aprova s'ha de fer a mà alçada. Es vota i l’assemblea s’inclina a favor del vot secret i a continuació s’indicava que si la votació que anava a dur-se a cap era a favor, es ratificaven els nous membres i si era en contra es convocarien eleccions per a una nova Junta Directiva.

La votació secreta va donar els següents resultats: 

35 vots a favor de ratificar els nous membres.
35 vots en contra de ratificar els nous membres.
3 vots en blanc.
1 vot nul. 

No cal ni dir la sorpresa dels reunits pels resultats i molt comentaris de passadissos indicaven que vistes les coses i amb el 50% de la societat present en contra potser el millor era partir de zero i convocar eleccions. La sessió es va alçar amb l’anunci de que es convocarà una altra assemblea per a tornar a votar la ratificació. 

Cal indicar que al final no es va acceptar un torn de “precs i preguntes” per no estar als punts de l'ordre del dia.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si la actual directiva en funcions tinguera un poc de decència havera convocat ja eleccions i a estes hores tindríem una directiva elegida pels socis. Però no, tracten de salvaguardar el seu xiringuito autoanomenant-se ells directiva per a que el de sempre seguisca fent al seu aire.
Però de moment els ha eixit mal perquè els socis els hem parat els peus i sobre intentar perpetuar-se en el poder sense passar per les urnes en una assamblea de la que molts socis no reberen convocatòria, no ho han aconseguit. Ara he sentit dir volen fer-ne altra a vore si cola.
I jo els pregunte : A que teniu por que no voleu passar per les urnes ? Com va reconeixer ú d'ells, el de sempre no vol perquè sap que a ell no el volen i si està on està va ser per la llista que l'envoltava. I ara no tornarà a passar.
Senyors directius en funcions, per higiene convoquen eleccions ja i el que ixca endavant, tot el que tarden estan fent-li mal a la SIUM.

Anònim ha dit...

Si feren això els polítics, tots els anys hi haurien eleccions, al fi la directiva va ser elegida en eleccions democrátiques, el que passa es que els que van perdre encara no volen asumir la seua derrota, els tirs no van per ahí, si que es cert que hi sobra una persona en la directiva, el de sempre, estic completament d'acord amb tu.

Anònim ha dit...

Després de vore el resultat de no ratificar el nous membres el que tenen que tindre es una miqueta de dignitat i convocar eleccions ja que s'ha demostrat que el 50% no els vol.
Que vergonya pertanyer a una directiva on el 50% deks socis no et volen!!!

Anònim ha dit...

Gràcies a eixe que sempre sobra va poder guanyar la actual i efímera directiva,ja que va ser el que més campanya va fer,i no precisament entre els socis-músics. Si tornen a fer eleccions,molt difícil ho tenen tornar a repetir,per això Gregori i els seus no volen eleccions i sí que els ratifiquen. Hi han alguns que s'aferren al càrrec perque tenen més ego que amor per la SIUM.