L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 25 d’octubre del 2015

La VI edició de la Gran Gala recapta vora 3.000 euros per a l’Associació Espanyola contra el Càncer

 
Tavernes s’ha solidaritzat un any mes amb l’Associació Espanyola contra el Càncer i la lluita que du a cap contra aquesta activitat amb l'organització i ampla presència veïnal a la gala celebrada a la Casa de la Cultura. 


L’acte va estar presidit per la presidenta local, Encarnita Carrión i l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha reunit sota la presentación d’Iris Pons un total de q4 actuacions variades i de molt bona qualitat, des de l’humor de Blay i la màgia de Sergio Lozano fins als ballarins de Bahía Baila o les veus de Marco Valdeolmillos i Edu Sánchez, Mariam, José Maria Decalles i Mireia.

I com no, al seu costat una bona presència d’artistes locals com Diana Sansaloni, Vicente Torres, José David Sanfélix, la xaranga Xe Kin Ampastre o l’exhibició de zumba de la Factoria Pàdel.

L’organització de l’acte ha comptat també amb Paco Sifres, Roberto Escribano, Rubén Altur i la mateixa AECC.