L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 23 d’octubre del 2015

El Festival Internacional de Guitarra de València arriba a Tavernes

Tavernes acull una actuació de la 13a edició de les Jornades Internacionals de Guitarra de València amb un concert del guitarrista José Luís Ruíz del Puerto, que interpretarà peces d’autor de guitarra clàssica. 

El concert s'oferirà a les 12:30 hores del pròxim diumenge, 25 d'octubre, a la Casa de la Cultura de Tavernes. 

L'acte s’inclou dins d’un dels festivals més consolidats i prestigiosos que existeixen actualment al País Valencià. En aquesta nova edició serà l’escola guitarrística valenciana la temàtica que unirà totes les activitats: concerts, exposicions, conferències, concursos… amb un èmfasi especial a celebrar el 85é aniversari de Rosa Gil Bosque, famosa catedràtica de guitarra del Conservatori Superior de Música de València durant quasi 40 anys.

Un extraordinari cartell d’artistes vinguts d’Alemanya, Espanya, Itàlia, França, Romania i Rússia tornaran a convertir València en el centre neuràlgic de la guitarra internacional entre el 21 i el 29 de novembre dins d'una interessantíssima programació que es convocarà en el Palau de la Música, l’Institut Francés de València i el Conservatori Municipal José Iturbi.