L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 23 d’octubre del 2015

L'Ajuntament dedica una Setmana Cultural per a la gent gran

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament organitza una nova edició de la Setmana Cultural - entre el 26 al 29 d'octubre- per a la gent major, on destaquen competicions esportives, ball, exposicions o concurs gastronòmic.

L’objectiu és homenatjar totes les persones grans i oferir-los un ampli ventall d’oci perquè tinguen l’oportunitat de gaudir d’una setmana diferent. La inauguració es farà el dilluns 26 d’octubre a les 19 hores en la Casa de la Cultura, on hi haurà una demostració de ball a càrrec de l’Associació d’Ames de Casa i una exposició de treballs manuals realitzats per diverses associacions.

El dimarts, dia 27, hi ha organitzat un campionat de petanca en el Parc dels Vents a les 15:30 hores amb inscripcions a les 15 hores.
El dimecres, dia 28, a les 9:30 s’ha preparat una excursió a la Murta d’Alzira. El mateix dia, de vesprada, a les 16:30, hi haurà jocs populars en el Parc dels Vents, on els veïns podran acudir amb els seus néts i participar dels jocs junts. En acabar podran gaudir d’un berenar saludable. 

El dijous, dia 29, hi han programades diverses activitats, com el teatre “Maribel y Rufino, variedades a lo fino” a les 18 hores i el concurs gastronòmic de dolços a les 19 hores. La cloenda de la Setmana Cultural i l’entrega de premis es farà a les 19:30, tot en el Centre Social Dolores Rojas, en el carrer de Gabriel Hernández, 51.

L’Ajuntament convida totes les persones grans de Tavernes a participar en les activitats i a passar uns dies especials amb una variada oferta d’oci, cultura i esport.