L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 10 d’octubre del 2015

Si ara hi hagués eleccions.... PP continuaria la davallada i Compromís i PSOE pujarien.

Si ara hi hagués eleccions a les Corts Valencianes les esquerres continuarien essent majoritàries, amb un PP que continuaria patint una davallada d’escons, amb Compromís i el PSPV pujant i amb Ciutadans guanyant més pes i perdent Podemos, que recularia. 

El PP obtindria 27 diputats (ara en te 31), seguit del PSPV, amb 26 (23), de Compromís, amb 21 (19), Ciutadans, amb 17 (13) i Podem, amb 8 (13).

És el resultat d'una enquesta que està publicant a capítols el diari Levante-EMV i que demostra que PSOE i Compromís incrementen la seua intenció de vot, en passar els socialistes del 20,3 al 24,6 % i Compromís passar del 18,19 % al 19,6%. Ciutadans puja del 12,31 % de maig al 16,1 % mentre Podemos perdria molts dels suports rebuts el 24M i de l'11,23 % al 7,5 amb una pèrdua de 5 escons.

Demà diumenge aqueix mateix diari ha anunciat que publicarà el sondeig d'intenció de vot per a les eleccions generals.

L'enquesta situa a Mònica Oltra com a líder política més valorada amb un 5,96 de nota, seguida per Ximo Puig, que puja fins al 5,59 . Antonio Montiel, de Podem, també aprova la valoració dels valencians, amb un 5,57 de nota, i Carolina Punset s'acosta al cinc amb el 4,95. La presidenta del PP, Isabel Bonig, és la pitjor valorada pels valencians amb un 4,5.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podemos està en "caida libre"

Anònim ha dit...

Podemos ara es " No puedorrrr...."