L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 16 d’octubre del 2015

L’Ajuntament de Tavernes i l’Obra Social La Caixa col·laboren en tasques per la integració

 
La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Tavernes, amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, du a cap diversos projectes destinats a la integració de col·lectiu en risc d'exclusió per diverses causes, des de xiquets amb marcat índex d'absentisme escolar, fins a dones maltractades o persones dependents.

Els projectes es basen en quatre tallers: prevenció de violència de gènere, economia domèstica, inserció sociolaboral, cuina i restauració, i centre obert de convivència, espai on es reben adolescents i els recondueixen cap al retorn a les aules o cap a una professió alternativa.

L'objectiu és socialitzar, motivar i dotar de ferramentes perquè es puguen integrar tant als estudis com al mercat laboral, o puguen tindre una vida social normalitzada. A més, es treballen emocionalment les mancances que presenten.

El director de La Caixa a Tavernes, Óscar Aparisi, ha visitat els diversos tallers i ha pogut conèixer la tasca que es fa des de Serveis Socials. A més, ha mostrat interès a continuar col·laborant-hi a través de l’Obra Social La Caixa.

La Regidoria de Benestar Social agraeix la implicació d’esta fundació per a contribuir a ajudar en matèria d’integració i prevenció de risc d’exclusió dels col·lectius més desafavorits.