L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 22 d’octubre del 2015

La gala de demà divendres contra el cáncer reuneix cantants, humoristes, ballarins i mags.



 
La VI edició de la Gran Gala servirà per a recaptar fons per a l’Associació Espanyola contra el Càncer i tindrà lloc el divendres, dia 23, a la Casa de la Cultura a partir de les 22 hores. 

L’acte de solidaritat amb aquesta associació acull nombrosos participants i artistes que col·laboren de forma altruista amb el col·lectiu local encapçalat per la presidenta Encarnita Carrión, que juntament amb Paco Sifres, Roberto Escribano, Rubén Altur i la AECC són el organitzadors d’un acte que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes.

La gala estarà presentada per Iris Pons i comptarà amb 14 actuacions variades des de l’humor de Blay i la màgia de Sergio Lozano fins als ballarins de Bahía Baila o les veus de Marco Valdeolmillos i Edu Sánchez, del programa La VozKids, Mariam, José Maria Decalles i Mireia.

Per tant, es compta amb participants de fora de Tavernes, però també una bona presència d’artistes locals com Diana Sansaloni, Vicente Torres, José David Sanfélix, la xaranga Xe Kin Ampastre o l’exhibició de zumba de la Factoria Pàdel. 

El preu de l’entrada és de 7 euros, donatiu que serà lliurat a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està molt bé aquesta gala, i especialment el motiu de la mateixa. Estaria bé que anara molta gent... el que no acabe d´entendre és quin geni ha decidit que el mateix dia (unes poques hores abans) es celebre un altre event al poble (el desfile al passeig). Supose que no és una gran idea si el que es pretén és que vaja la gent i haja de decidir on anar... uns genis, si senyor.