L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 30 d’octubre del 2015

Avui divendres a les 20 hores presentació del llibre "El retorn de l'hongarés"



L'escriptora Anna Moner presenta “El retorn de l'hongarès” premi Alfons el Magnànim de narrativa a la Biblioteca Pública avui divendres 30 d'octubre a les 20 hores. La presentació serà a càrrec de Sergi Pascual Tur.

La novel·la ens trasllada al París de finals del segle XIX, quan a final de maig del 1897, apareix un cadàver esquarterat al Bois de Boulogne. Això inicia la investigació d’uns esfereïdors assassinats en sèrie que marcarà la carrera de l’inspector en cap de la Policia de Seguretat Olivier Béziers i del prestigiós forense Auguste Locard. 

Cent anys després, arriba a l’Institut Medicolegal un taüt de grans dimensions, descobert durant la remodelació del cementeri del Père-Lachaise. Sara Bongard, una jove antropòloga forense, es veurà implicada en els successos macabres que sacsejaren la societat parisenca a les acaballes del segle XIX.  

La novel·la d'Anna Moner barreja sensualitat, màgia i misteri per a bastir una novel·la d’arrels gòtiques que va guanyar el Premi de Narrativa Alfons el Magnànim. Un colpidor thriller amb interessants aspectes de la història de la ciència i de l’art en el rerefons i alternant els anys finals del segle XIX amb l’actualitat.