L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 d’octubre del 2015

La Setmana Cultural de la gent major continua les seues activitats


Dins de la Setmana Cultural dedicada als nostres majors i que patrocina la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament aquest matí ha tingut lloc una excursió al paratge de la Murta d’Alzira, amb visita inclosa a les restes del monestir.

Els participants, entre els quals estava la regidora responsable de l'àrea Noe Alberola, després de l'esmorzar han pogut escoltar les explicacions sobre la historia i característiques del lloc a càrrec d'una guia. 


Aquesta vesprada les activitats continuen a partir de les 16:30 amb jocs populars en el Parc dels Vents, amb la particularitat que els veïns podran acudir amb els seus néts i participar dels jocs junts. I, en acabar, podran gaudir d’un berenar saludable.

Demà dijous hi ha programades diverses activitats, com l’actuació de teatre “Maribel y Rufino, variedades a lo fino” a les 18 hores, i el concurs gastronòmic de dolços a les 19 hores. La cloenda de la Setmana Cultural i l’entrega de premis es farà a les 19:30, tot en el Centre Social Dolores Rojas, en el carrer de Gabriel Hernández, 51.