L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 30 d’octubre del 2015

La Setmana Cultural acaba amb una bona participació de la gent major

 
La nova edició de la Setmana Cultural per a la gent major va acabar ahir amb un gran èxit de participació i sobre un centenar de persones acudiren als actes de cloenda que va ser presidits per la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola.

Les activitats han estat organitzades per l’Ajuntament de Tavernes i al llarg de la setmana s'han desenvolupat un gran nombre d’activitats, tallers i actuacions. Ahir, i coincidint amb la cloenda, els majors van gaudir de l’espectacle teatral “Maribel y Rufino, variedades a lo fino” i en acabar, va haver-hi el concurs gastronòmic de dolços i l’entrega de premis, tant dels dolços que havien preparat com de la competició de petanca que es va realitzar dimarts.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, va entregar els premis als guanyadors, que havien donat per les empreses Bollo, Tono i Susan Patchwork. La regidora va destacar l’energia que han transmès els veïns de Tavernes en cada una de les activitats i va agrair la gran tasca dels tècnics de Serveis Socials i la col·laboració de les associacions que han donat suport a esta iniciativa.