L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

dijous, 1 d’octubre del 2015

L’Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica renoven la Càtedra d’Innovació


La Càtedra d’Innovació Campus de Gandia és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament de Tavernes, entre altres institucions i empreses, per a fomentar l’emprenedoria.  

L’Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica de València han signat la renovació del conveni de la Càtedra d’Innovació Campus Gandia en el transcurs d'una reunió on han participat el director de l’Escola Politècnica, José Pastor, el director de la Càtedra, José Marín-Roig i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer. 

El projecte de la Càtedra d'Innovació es va iniciar fa un any amb l'objectiu d'unir la innovació i l’emprenedoria, dos conceptes que són importants en estos dies i conviden els jóvens estudiants a iniciar-se tot creant la seua pròpia empresa.

El foment de la innovació en les empreses, l’estimulació de l’actitud emprenedora dels nostres jóvens i la promoció de la creativitat en els jóvens preuniversitaris són les finalitats preteses, i tal com destacava el regidor de Foment Local, l'Ajuntament vol seguir seguir treballant en la línia de foment de l’emprenedoria i la innovació perquè els veïns tinguen a l’abast els recursos que calen i es traduesca en un augment dels emprenedors.


Les accions formatives seran de divulgació entre els joves a través de tallers, en col·legis i instituts, i els universitaris a través de pràctiques en empreses. El desenvolupament es farà al Campus de Gandia UPV i algunes de les activitats està previst siguen en el nostre municipi.