L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 27 d’octubre del 2015

Encara estàs a temps per beneficiar-te del fraccionament dels teus impostos i taxes.

 
Fins el pròxim dia 1 de desembre els veïns i veïnes de Tavernes poden acollir-se a la possibilitat de pagar a terminis mensuals els impostos i taxes municipals. Només cal sol·licitar-ho, com acabem de dir,  abans del dia 1 de desembre per a beneficiar-se de la mesura.
 
La regidoria d'Hisenda, que presideix Perfecto Benavent, té obert el termini perquè els veïns puguen acollir-se al denominat Pla Mensual de Pagament d'impostos, amb la qual cosa fraccionaran mensualment el pagament conjunt dels impostos i taxes municipals del 2016 i anys successius sense cap tipus d'interés. L’única condició és que la quota mensual mínima siga de 50 euros i domiciliar tots els rebuts en un mateix compte bancari. 

El pla es va posar en marxa a finals de l'any passat, i ara torna a obrir el termini de sol·licitud perquè s’inscriguen els ciutadans interessats a beneficiar-se a partir de l’1 de gener del 2016. El regidor Perfecto Benavent ha indicat que aquest pla dóna el màxim de facilitats perquè els ciutadans puguen fer efectiu el pagament d'impostos i taxes municipals a poc a poc. 
 
El Pla Mensual de Pagament preparat pel govern de Compromís inclou l’Impost sobre Béns Immobles, tant urbana com rústica, l'impost de vehicle, la taxa per aprofitament especial de la via publica amb entrada de vehicles, la taxa de recollida de residus urbans i l'impost sobre Activitats Econòmiques. 

 .

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Puc començar a pagar les mensualitats a l'estiu,que és quan es paga les taxes si ho fas tot d'una? Si pagar abans d'hora ho publiciteu com un avantatge... tant de matemàtic per a fer eixos comptes?

Anònim ha dit...

Benficios seria si feren algun descompte. Aixina l'unic beneficiat és l'ajuntament que cobra abans els diners dels veins.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Al pagar el veí al llarg de l'any això que digueu no es exactament així.

L'Ajuntament cobra alguns mesos per endavant i altres els cobra endarrerits que hi ha impostos i taxes que es paguen dins del primer semestre i d'eixa forma es paguen fins a final d'any. Com diuen els castellans "lo comido por lo servido".

Pensem que en el fons ve a ser el mateix, simplement t'evites la "trompada" de pagar-ho tot d'una vegada i en pocs mesos de diferència.

Nosaltres ho veiem així.

I no deu de ser tan malament quan a Gandia s'ho ho han copiat i van a aplicar-ho.