L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 15 d’octubre del 2015

L’Ajuntament i la Diputació de València col·laboren per a promocionar el turisme en el municipi


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme, Pilar Moncho, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Diputació de València per dur a cap el projecte "Dinamització del turisme de Tavernes de la Valldigna” amb la finalitat de treballar amb accions conjuntes promocionals que divulguen i donen a conéixer Tavernes a través de diverses activitats.

L' alcalde, Jordi Joan, ha manifestat “el seu agraïment per la implicació de la Diputació de València en el desenvolupament d'aquest i altres projectes en matèria turística de Tavernes. Així podem treballar conjuntament per a reivindicar el patrimoni històrico-cultural del nostre poble”. Aquesta implicació suposa una ajuda de 34.000 euros per un conveni que s'ha signat fins el 31 de desembre del 2015.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, recorda que Tavernes té actius turístics molt importants que cal promocionar encara més del que s'està fent i, per això, "’Àrea de Turisme de la Diputació té el compromís d’ajudar l’Ajuntament econòmicament, ja que si s’haguera d'escometre a càrrec dels pressupostos municipals en molts casos seria inviable”.