L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 d’octubre del 2015

La Policia Local de Tavernes decomissa 1000 quilos de llavor de palmera

La Policia Local de Tavernes va actuar el dimecres 14 d’octubre en observar un camió carregant plantes en uns terrenys vora l’estació de Renfe de Tavernes. Van veure que es tractava d’una plantació de palmeres i que sis persones estaven carregant en un camió. La forma de carregar i les hores dels fets va fer sospitar els policies locals, que identificaren els presumptes treballadors, 6 homes domiciliats a València i de nacionalitat romanesa.

La patrulla de Policia Local, en constatar que no eren treballadors, va procedir a la instrucció de diligències judicials per presumpte delicte de furt. Les 6 persones implicades van ser informades dels seus drets i posades en llibertat eixe mateix dia.

El producte furtat corresponia a llavors de palmera, 1.000 quilos en net o 1.600 quilos en branca, valorats a 60 euros el quilo o a 2 euros la branca, la qual cosa suposa un valor superior als 400 euros, que està qualificat com a delicte de furt.


8 comentaris:

Anònim ha dit...

60€ el quilo net x 1.000 Kg. nets = 60.000€, un,dos,tres,responda otra ves.
No 400.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixe càlcul ja l'havíem fet nosaltres en llegir la nota oficial. I per poc rectifiquem i aleshores havérem caigut en el mateix error que ha caigut vosté.

Si es llig millor la frase i ara li la repetim:

la qual cosa suposa un valor superior als 400 euros, que està qualificat com a delicte de furt.

comprovarà el sentit en què es diu. Està ben clar no?
La qual cosa, o siga el que es pretenia robar, té un valor superior als 400 euros (no diu mai el valor) i es un furt. Pensem que eixe era l'objectiu i no altre: que saberem que a partir dels 400 euros de valor la tipificació del fet es un altra.

Anònim ha dit...

Aleshore vos aprovem les matemàtiques i la sintaxis i vos suspenen en redacció, perquè la noticia d'eixa manera és queda confusa

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs hauràs de buscar l'autor de la redacció, perquè ens hem limitat a reproduir una nota oficial.
De totes maneres, nosaltres que tenim bona comprensió lectora hem entés perfectament el missatge i l'objectiu.
Intenta millorar la teua comprensió lectora, que vegem prou fluixa, i a l'altra potser no et calga pegar tants pals de cec.

Anònim ha dit...

Lo de "superior" ho heu afegit després,llestos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eres un mentider i només tens ganes d'emmerdar i enredar.

Ací tens l'enllaç a l'original, perquè ho consultes tu i els lectors, i vegen qui menteix. Ací en la Cotorra som molt seriosos en la informació, siga del caire que siga.

http://tavernes.es/noticies/100-noticies-ajuntament/2316-la-policia-local-de-tavernes-decomissa-1000-quilos-de-llavor-de-palmera

Anònim ha dit...

Quan es reprodueix una nota externa,es té per costum nomenar la font,en el periodisme seriós. No es poden copiar noticies i quan hi ha malentesos dir que es cosa d'altres. Té raó el comentariste de les 21:18.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Una cosa és copiar i una altra es publicar una nota que ens envien. I a nosaltres ho vam demanar i ens les envien, com envien a Las Provincias I Levante i publiquen sense dir: nota oficial Ajuntament.
Hem fet la referencia del web municipal perque es veiés que així es contemplava en el lloc oficial.
I el comentarista perd tota la raó des del moment que cerca la confrontació.