L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 19 d’octubre del 2015

Reunió d'alcaldes i regidors de la Safor-Valldigna amb diputats de la Diputació de València

Vuitanta alcaldes i regidors de Compromís de la Safor-Valldigna van assistir a la reunió amb alts càrrecs del partit en la Diputació de València (la vicepresidenta de la diputació, María José Amigó, i els diputats de Cooperació Municipal i Internacional, Emili Altur; de Medi ambient, José Bort; de Turisme, Pilar Moncho, i d'Informàtica i Modernització, Ivan Martín) per a conèixer que treballa l'entitat provincial i com funciona la institució. 

Els alcaldes i regidors van exposar també les necessitats dels diferents pobles i ciutats de la comarca.

Els diputats de Compromís van explicar que pretenen fer canvis profunds, no per a continuar com fins ara, sinó per a acabar amb el amiguisme i el clientelisme en la Diputació. Per açò, indicaven, no és un canvi de cares sinó de nous temps on s'estableixen criteris objectius per a la concessió d'ajudes.

La Diputació ha establit nous criteris on destaca la prioritat d'ajuda als ajuntaments que presenten projectes mancomunats, bé siga de diversos ajuntaments o fins i tot una comarca sencera.

També es va informar que s'està treballant en l'elaboració del portal de transparència de la diputació que servira també para per a assessorar als ajuntaments.