L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 20 d’octubre del 2015

L'Ajuntament convertira el solar enfront del pavelló en una zona de jocs

Solar d'enfront el pavelló que serà zona de jocs
L’Ajuntament té en projecte ampliar a poc a poc el nombre de parcs infantils que tenim a la ciutat i la primera zona de jocs s'ubicarà en el solar que hi ha enfront del pavelló, entre el carrer Paco Valiente i Na Violant d’Hongria.

Aquest solar, com ací a la Cotorra hem explicat, va estar cedit a l'Ajuntament al final de la passada legislatura després de les gestions realitzades pel regidor responsable de patrimoni, Perfecto Benavent, perquè es destinara a usos publics.

Ara la Regidoria de Parcs i Jardins que presideix Llum Sansaloni ha adjudicat la construcció d'una zona de jocs a l’empresa Mobipark SL que constarà d'una una zona enjardinada amb engronsadores per als xiquets. El parc satisfarà la demanda del barri de Vergeret, on resideixen bona cosa de famílies jóvens amb fills.

Però tot no acaba ací, i la mateix empresa s’encarregarà del subministrament i instal·lació de jocs en altres parcs, tant al nucli urbà com a la platja de Tavernes i de la Goleta.

La Regidoria de Parcs i Jardins té com a objectiu millorar les zones de jocs infantils repartides pels jardins de la ciutat amb la renovació i reposició d’alguns elements. Sobre aquest punt la regidora, Llum Sansaloni, ha demanat a la ciutadania més civisme i més respecte perquè els elements suposen una important inversió econòmica i si es conserven en bon estat poden complir la seua funció durant molt de temps.

I perquè ha fet aquest recordatori la regidora? Doncs fàcil de comprendre quan ella mateixa ha informat que fa dues setmanes es feren obres de reparació del paviment dels parcs del Cantalot i el de la Plaça de Santa Maria, en la platja, i ja es troben en mal estat.

Segons la informació municipal, les zones on es treballarà per millorar les instal·lacions seran el parc de la plaça d’Espanya, del Passeig de Lepant, del Passeig de Colom, del tir i arrossegament, del carrer Metge Grau, de la zona dels Sequers i de l’Avinguda de la Marina.

El pressupost de les obres és de 29.964,43 euros i prové de les ajudes del Pla d’Inversió en Parcs i Jardins (PIPJ) de la Diputació de València.

14 comentaris:

mari ha dit...

Un parc mes en la part baixa, esta el passeig colon de cap a cap, la plaça d,Espanya, el prado x a correr i bicis, i el parc d Malta també....ara un nou....q passa allí? Q paguen mes impostos q la part d Sant Josep.... q res de res...boooo si... descampats q les males brosses ixen x tot arreu...no podeu fer el parc allí? aquests xiquets no son menys q els d baix...les monges tenen el passeig, la part del magraner els sequers, els de san miguel tmb tenen parc, els de Divina Aurora almenys tenen 3 columpios....pero la barriada del Patronat res de res. (sí, també esta facebook, l´idea és que ho vegen tots)

Anònim ha dit...

La zona del Patronat té el parc del Cantalot. No cal anar allí en cotxe des de la zona del Patronat, final del carrer Sant Josep o Sant Pere. Molta gent ho fa. Conec gent que viu al final de la carretera i va al Cantalot i no passa res. Lo que no pot ser es que li posen a cada u un parc davant de casa. Es posen on hi ha lloc, per tant caldria que tu que coneixes bé la zona digueres on han de posar els jocs i quins solars hi ha lliures i disposat a cedir-los a l'Ajuntament i així fas propostes que beneficien a tots.

Anònim ha dit...

No seria millor fer el nou parc infantil en un terreny public?

Anònim ha dit...

Esta persona que diu que el park del cantalot está prop de la zona del patronat no deu de ser de esta zona,no estas molt orientat.

Anònim ha dit...

Tu creus que no estic orientat?
Arribes al cantó del carrer Sant Josep, puges pel carrer Divina Aurora i el segon a l'esquerra (Sant Benet) arribes al parc.
O si vols continues recte per Sant Josep i quan arribes al carrer Immaculada amunt i ja estàs.
Hi ha 5 minuts a peu. Hi ha xiquets i xiquetes que tenen més lluny la zona de jocs que la tenen eixa zona del carrer Sant Josep.
El que hi ha és gent molt comoda que no vol caminar ni cinc minuts.

Anònim ha dit...

Bueno pareixs que estas orientat,pero uns chiquets que ixen de escola i paren a berenar un ratet compendras que esta llunt.y se lo que hem dic soc de la zona fa mes de 50anys i som els olvidads.i si dic lo del park es perque els solars de Giner donen pena de tanta brutisia i per lo menos adecentaro.

Anònim ha dit...

Rei el Cantalot no està el que és diu al costat del Patronato...jo expliques com ho expliques.
Hi ha un greuge comparatiu gran quan a zones d'esplai al poble, i sí el Patronato no té cap parc infantil pròxim!
Buscar un espai on fer-ne un seria fantàstic i segurament serà competència d'algún membre de l'equip d govern....no de els lectors de la cotorra

Anònim ha dit...

Cotorra personalment em va de catrgoria la notícia que anuncieu, ho celebre. Però no mareges la perdiu, parcs a esta zona hi ha un quants. ..i el Cantalot no està prop del Patronat (si entenem prop la distància de la resta d zones escolars als parcs i no 5 minuts caminant...que no serà a ritme de xiquet de 3 anys...)
Un poquet d'empatia no vindria mal!! Parlem clar

Anònim ha dit...

Cinc minuts a peu, no hi ha més. El Cantalot està ben al costat de la zona, xe, vullgueu o no. I els lectors poden i deuen suggerir llocs per a un parc en la zona.

Anònim ha dit...

Pense q està molt bé q els ciutadans proposen coses al govern i este qe les valore i actue i x tant guai del Paraguai q'els veïns del Patronat aporten sugerències i diguen on es poden posar jocs per als xiquets xq Tavernes som tots i no a soles l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Una pregunteta : En quin lloc del Cambro prop del Patronet proposeu fer un parc ? Jo visc en esta zona i no se me ocurrix cap lloc, llevat la plaza de Teodoro Llorente i tampoc queda prop del colegi

Anònim ha dit...

En aquesta zona ja hi ha un parc ben gran en zona per a xiquets,a mes de tenir el futbol enfront,no entenc aquesta decisio

Anònim ha dit...

No hi ha cap zona pel Patronat. No van a dir-ne cap. Ara igual d'això per alguns comentaristes té la culpa el govern d'ara. La qüestió està en criticar-ho tot.
Al comentariste de les 13.47 dir-li que en la zona de Vergeret hi ha 650 vivendes i a més tens passeig Colom i la gent que va al futbol. O siga un encert per als possibles i segurs usuaris.
Com si vos sabera mal que posaren zones de jocs.

Mari ha dit...

A l,ultim comentari: en la zona del Patronat tambe viu gentvjove amb xiquets, i huelos q tenen tot el dia q xiquets, lo que dic esta ben clar. Hi han 3 descampats ben grans q abans eren les fabriques de Federico giner. Un d,ells a 20 metres del cole, ahí sería ieeal un nou parc per al poble, no dic q alli baix no el fagen, pero q t q hi haure x a tots. Teniu futbo, passeig colon, iel just on van a fer el nou esta el parc d la piscina, darrer 1 carrer oatonal x a q correguen i bicis i enfront el futbol....sino vols donar la rao, ' almenys si pensa x els xiquets i gent major q te baixar cap a la part baixa amb els netets.