L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 d’octubre del 2015

Demà el Campionat Autonòmic d'Escalada


Demà dissabte, a partir de les 10 del matí, el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, en col·laboració amb la regidoria d'esports, posa en marxa el Campionat Autonòmic d'Escalada de Dificultat de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada valenciana. 
La prova es regeix pel reglament de la Federació Española d’Esports de Muntanya i Escalada i és la 4ª edició d’aquesta competició que organitza el club valler. La competició s’organitza anualment i acull participants de totes les comarques valencianes. 

La prova començara a les 10:00, les inscripcions es poden fer per correu electrònic a correu@centreexcursionista.com i soles poden participar esportistes que estiguen federats en aquest esport.