L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 d’octubre del 2015

El PP va amagar els sondeig a peu d’urna la jornada del 24M malgrat el cost de 70.000 euros als valencians

Compromís tenia raó. El Govern valencià del PP va tindre i amagar "informació privilegiada" de la jornada electoral a través d'una enquesta pagada amb diners públics a peu d'urna.

Així ho desvetla la resposta donada per l'actual Executiu a una pregunta parlamentària de Compromís. El PP, segons aqueixa informació, tenia fins i tot una web habilitada per a conèixer els resultats del sondeig que oferia l'empresa GFK EMER en temps real a peu d'urna en les eleccions autonòmiques del passat 24 de maig.

Un estudi de més de 16.000 enquestes realitzades en els col·legis electorals i del que el Govern valencià va estar informat a un colp de 'clic' durant tota la jornada i que no va compartir amb la resta de partits, malgrat ser diners públics encara que, sí que és cert, el Govern valencià del PP va fer públic el resultat de l'enquesta a les 21 hores de la nit electoral. Ja era tard i el debacle del PP era una cosa massa coneguda.

El PP va manejar informació concreta, com a mínim, en nou ocasions al llarg de la jornada, quatre al matí i cinc a la vesprada. No obstant açò, segons la informació facilitada pel nou Consell, l'anterior Executiu va estar manejant -i ocultant- informació demoscópica a la resta de forces polítiques durant tota la jornada. Una informació pagada amb diners públics.