L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dijous, 8 d’octubre del 2015

L'Ajuntament aborda l'estudi d'estratègies per avançar en l'urbanisme local



 
El govern de Compromís s‘ha marcat com un dels principals objectius de la legislatura resoldre els problemes urbanístics de Tavernes. 

Com l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha repetit mil vegades en els plenaris fa falta acabar la urbanització dels polígons industrials existents, sobre tot els serveis del Teularet, calen més polígons, s’ha de solucionar el problema del transformador del Polígon El Golfo, abordar el Pla2… sense oblidar altres problemes existents com els sectors paralitzats de la platja, el creixement sostenible de la platja, zones verdes i educatives al centre, etc. 

El PGOU del 2004, aprovat en solitari pel PP, s’ha demostrat com un pla que només va pensar en la rajola i en més i més terrenys per a urbanitzar, sense resoldre primer problemes que podien sorgir en un urbanisme que es va demostrar al final com a depredador i sense fre. 

Ahir, segons llegim en el facebook de l’alcalde, va haver una reunió presidida per ell mateix on junts als tècnics municipal van assistir-hi tècnics d’una consultora externa per tal buscar la millor estratègia que permeta avançar en la resolució dels problemes esmentats.

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quan parleu dels tècnics i de la seua tasca, si no s'identifiqueu com autors clarament amb nom i cognoms reals, no anem a publicar cap comentari.