L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dimecres, 7 d’octubre del 2015

El CEIP Sant Miquel participa en un programa d'educació ambiental del Ministeri d'Educació.

 
El CEIP Sant Miquel de Tavernes de la Valldigna està participant des del dia 5 fins al 9 d'octubre al programa del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports "Programa de centros de educación ambiental" on 24 alumnes de cinqué i sisé nivell d'Educació Primària realitzaran diferents activitats i tallers medi ambientals al CEAM de Viérnoles, Cantàbria.

La finalitat d'aquest projecte és promoure la convivència, la tolerància i el respecte per l'entorn físic, social i cultural, compartint l'experiència amb el CEIP La Gaviota de Torrejón de Ardoz. 

Cal tenir en compte que el CEIP Sant Miquel ha estat el primer de tota Espanya entre els 14 seleccionats finalment.

A més a més, i seguint la línia d'innovació encetada pel centre, el CEIP Sant Miquel és centre receptor d'estades professionals de professorat del Regne Unit i França i té en funcionament altres nous projectes d'innovació, entre els que cal destacar un per tal d'evitar el fracàs escolar a través de la música i l'altre al voltant de l'Educació emocional.
 
Donem l'enhorabona al Centre  i els agraïm la informació