L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dimarts, 16 d’abril del 2024

Caritas organitza per al divendres, dia 19, la "VI Trobada Multicultural Abril 2024"

 

Càritas organitza per al dia 19 d'abril, divendres, a partir de les 16'30 hores de la vesprada la "VI Trobada Multicultural Abril 2024" en el Mercat Municipal. Sobre aquest acte, l'ONG indica que "estem en temps de Pasqua, temps de retrobar-nos amb els nostres amics, familiars..... amb els nostres germans i germanes. És temps d’obrir els nostres ulls i els nostres oïts per tal de saber d’ells, dels seus problemes i de les seues inquietuds".

Per tot això, i amb eixe motiu, Càritas convida la ciutadania a participar en la tradicional "Trobada Multicultural", perquè és un moment immillorable per enfortir la gran família que hi som i al mateix temps realitzar tasques més inclusives que ens puguen permetre crear espais d’encontre més normalitzats entre els participants de Càritas, el voluntariat i tots els col·laboradors.

 

I una forma de participar és també comprant les coques, dolços, xocolate, bunyols... o bé aportant mostres culinàries per al tast dels assistents.

Per amenitzar la vesprada es comptarà amb l'actuació de la "Rondalla Bolero 09".