L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

diumenge, 14 d’abril del 2024

El Tavernes juvenil pràcticament salvat en vèncer a l'Ontinyent per 2-1 en un gran partit amb remuntada

El juvenil de la UE Tavernes ha fet un bon pas endavant en la lluita per la permanència en la categoria de preferent juvenil en vèncer a l'Ontinyent juvenil pel resultat de 2-1. Un marcador que té més mèrit si pensem que el primer a marcar,  en el primer temps, va ser l'equip d'Ontinyent amb la qual cosa el Tavernes es va veure obligat a remuntar en la segona part.

La victòria dels vallers per 2-1 va ser davant el cinquè classificat de la taula, un partit que va ser difícil, molt competit però on va regnar sobretot l'esportivitat amb un bon arbitratge. La primera part va ser més de l'Ontinyent, i el fruit va ser eixe gol amb el qual els dos equips es retiraren als vestidors, però el panorama canviava en la segona part quan els xicots que entrena Cuñat es van alçar com a dominadors i van remuntar.

Una victòria que fa que l'equip valler juvenil de la preferent, dirigit per José Enrique Cuñat, ajudat per Sauret Foreal i com a preparador físic a Rafa Sansaloni, posen distància als llocs de descens aquesta temporada, on baixen quatre dels divuit equips que hi participen, en la competició. A la UE Tavernes li queden quatre partits com a local en el Municipal valler, guanyant algun d'ells i fins i tot amb algun punt en els desplaçaments, tindrà la salvació assegurada en una lliga que ha resultat complicada i difícil