dimarts, 16 d’abril del 2024

Caritas organitza per al divendres, dia 19, la "VI Trobada Multicultural Abril 2024"

 

Càritas organitza per al dia 19 d'abril, divendres, a partir de les 16'30 hores de la vesprada la "VI Trobada Multicultural Abril 2024" en el Mercat Municipal. Sobre aquest acte, l'ONG indica que "estem en temps de Pasqua, temps de retrobar-nos amb els nostres amics, familiars..... amb els nostres germans i germanes. És temps d’obrir els nostres ulls i els nostres oïts per tal de saber d’ells, dels seus problemes i de les seues inquietuds".

Per tot això, i amb eixe motiu, Càritas convida la ciutadania a participar en la tradicional "Trobada Multicultural", perquè és un moment immillorable per enfortir la gran família que hi som i al mateix temps realitzar tasques més inclusives que ens puguen permetre crear espais d’encontre més normalitzats entre els participants de Càritas, el voluntariat i tots els col·laboradors.

 

I una forma de participar és també comprant les coques, dolços, xocolate, bunyols... o bé aportant mostres culinàries per al tast dels assistents.

Per amenitzar la vesprada es comptarà amb l'actuació de la "Rondalla Bolero 09".

 



 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.