L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dimarts, 9 d’abril del 2024

S'inicien els treballs perquè la Fundació del València CF pinte un dels murals de la "III Ruta d'Art Ubà"

 

Avui s'han iniciat els treballs de preparació de la paret exterior del pavelló cobert per tal de poder pintar el mural que, la Fundació València CF, confeccionarà dins de la  III Ruta d'Art Urbà del València CF.

Les parets del pavelló necessiten d'una preparació especial per tal que la pintura del mural s'adheresca sense problemes i no es creen desconxats, una tasca que efectua una empresa i que segons indicaven, durarà segurament fins el proper divendres.Igualment, tal com s'indicava en les bases de la III Ruta d'Art Urbà, la preparació del mur seria amb imprimació blanca exterior de qualitat per a realitzar l'acció artística. Els obres treballen en la preparació sobre una grua, maquinària que ha resultat necessària atés l'alçada i la grandària (sobre els 400 metres) del mural.

 

Tavernes cedeix el lloc on es pintarà el mural, però és la Fundació del València CF qui finalment escull l'artista i es fa càrrec de les despeses del mural. Habitualment el mural, i així són els que hi ha confeccionats en altres pobles, tenen un indubtable component valencianista i el motiu principal és motiu de consens, però en aquests moment no sé sap quina figura emblemàtica o quin disseny sempre referent al club valencià desenvoluparà l'artista.

Segons hem pogut saber, la idea era que la regidoria de Turisme vallera presentarà diverses propostes als grups municipals, per tal d'escollir-ne una, però avui mateix la regidoria d'Esport, tot i ser la responsable de la instal·lació on es pintarà el mural, ho desconeixia tot al respecte.

El fet de que la Fundació del València CF haja escollit Tavernes entre les beneficiades per a la III Ruta d'Art Urbà del València CF permet a la nostra ciutat gaudir d'un mural com ja tenen Cullera, Sueca, Gandia i Oliva entre les ciutats més pròximes a la nostra.