L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dijous, 11 d’abril del 2024

La Fundació València CF avança en els treballs de preparació de pintar el mural en el pavelló

 

La Fundació València CF avança en els treballs de preparació de la paret exterior del pavelló cobert per tal de poder pintar el mural que, la mateixa entitat confeccionarà dins de la  III Ruta d'Art Urbà del València CF en la paret del pavelló cobert cedida per l'Ajuntament amb aquest objectiu.

 

Tal com vam informar en l'inici dels treballs, les parets del pavelló necessiten d'una preparació especial per tal que la pintura del mural s'adheresca sense problemes sobre la rugositat del formigó i no es creen desconxats o es desenganxe la pintura una vegada acabat el mural. Al mateix temps, l'empresa contractada per la Fundació del València CF per efectuar aquesta preparació repara els diversos clavills, com es pot observar en les fotografies.

 

Les bases de la III Ruta d'Art Urbà per poder accedir a que la Fundació València CF realitzara aquest mural indicaven que entre la preparació del mur estava una imprimació blanca exterior de qualitat per a realitzar l'acció artística. 

 

Tavernes cedeix el lloc on es pintarà el mural, però la Fundació del València CF és qui finalment escull l'artista i es fa càrrec de les despeses d'un mural que es confecciona, com es pot observar en altres localitats, amb motius valencianistes. 

A hores d'ara no s'ha donat cap tipus d'informació sobre quina figura emblemàtica o quin disseny s'executarà en el mural. Segons hem pogut saber era la regidoria de Turisme vallera, a qui sembla ser se li ha donat el protagonisme en tot el procés de la confecció del mural, qui havia de presentar les propostes als grups municipals per escollir el tema de Tavernes. El passat dimarts, tot i la implicació de la regidoria d'Esport en el treball en ser la regidoria responsable i competent en les instal·lacions esportives on es pintarà, no coneixia res.

 

 
El fet de que la Fundació del València CF haja escollit Tavernes entre les beneficiades per a la III Ruta d'Art Urbà del València CF permet a la nostra ciutat gaudir d'un mural com ja tenen Cullera, Sueca, Gandia i Oliva entre les ciutats més pròximes a la nostra.