L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

divendres, 12 d’abril del 2024

La Fundació València CF preselecciona a Xolaka, Keoni VGN i Jota López com a possibles autors del mural del pavelló cobert



La Fundació València CF ha donat a conéixer els artistes plàstics preseleccionats per pintar els murals de la "III Ruta d'Art Urbà del Valencia CF", entre els quals hi ha el de Tavernes, al costat d'altres en les localitats de Montroi, Beniatjar i Gavarda.

En el cas valler, els artistes preseleccionats són els coneguts en el món del muralisme artístic com a Xolaka, Keoni VGN i Jota López, qui han de presentar a la Fundació  València CF que sufraga el cost del mural, el projecte i esbós de mural, per tal que el guanyador plasme la seua creació en la paret del pavelló, un treball que es confia estiga acabat en dues setmanes. 

 

 

Ara per tant ja només cal que es done a conéixer oficialment el guanyador i el seu projecte de treball, tot i que la rumorologia apunta a Keoni VGN com un dels favorits. Caldrà comprovar si encerta. 

Mentrestant, els treballs de condicionament del llenç mural, dels quals hem donat informació en aquest dies, està previst acaben avui divendres, tot i que ja es pot comprovar el resultat final.