L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 6 de maig del 2018

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: No hi ha ningú que pose en perill els seus fills: el regidor Josep Llácer tampoc els posa.


Una imatge val més que mil paraules, i les imatges que il·lustren aquesta notícia són el millor desmentit a la publicació catastrofista que ahir podíem llegir en Las Provincias.

El corresponsal a Tavernes – una vegada més i en van.... - creava alarma social en la ciutat dient que en els jocs infantils de la Plaça del Moro “los niños no paran de sufrir descargas eléctricas” o “se producen molestas descargas, a modo de calambres entre los ninos que allí juegan. Incluso cuando se alejan de este espacio, siguen estando cargados de electricidad estática y los calambres se reproducen”.  No cal dir que qualsevol entén que els xiquets/es patien danys greus per jugar-hi.

La resposta del regidor Josep LLácer, responsable d’Urbanisme i de Turisme, ha estat genial i incontestable:  se n’ha anat a jugar amb els seus dos fills, menuts, als jocs infantils, Una perfecta demostració de que no hi ha tal perill  i que tot és una exageració en negatiu. I interessada, perquè això de promocionar un partit de “ciudadanos” obliga a molt, pel que es veu.

Ningú no dubta que, si tan perillosos foren el jocs i hi hagués una mínima possibilitat de “no parar de sufrir descargas eléctricas” o de “producirse molestas descargas”,  el regidor Llácer no hagués anat a jugar allí amb els fills, com ho ha publicat fotos inclosos en el seu perfil de facebook.


Siguem clars: la gespa artificial és de fibra, i com a tal fibra en algunes circumstàncies, i sobre tot en casos de calcer no aïllant, pot ser que la carrega elèctrica estàtica produïda pel fregament  quan corren els menuts sobre la gespa, els afecte. Això de vegades passa en les nostres cases pels cortinatges o catifes de fibra artificial que posem a terra. Res fora del que es normal. Però d'això dir: "los niños no paran de sufrir descargas electricas”...

El mateix regidor, pensem nosaltres, posa el dit en la nafra i pensem que encerta i dóna el colp en el clau sobre els motius quan diu, en el seu perfil de facebook, que “es molt poc ètic i professional servir-se del mitjà de comunicació on treballes per a fer campanya i promocionar-se políticament”. I diguem nosaltres: si el diari li ho permet i consenteix... Igual ara fa aposta per C's i no pel PP.

El regidor recorda la solució: només cal escampar per la gespa uns cabassos d’arena de sílice i problema solucionat. No hi ha més.

Al final, tota aquesta història es quedaria en un fet anecdòtic, si no fos perquè, com hem dit, ja en van.... massa!!!! I sempre histories per deixar en mal lloc a Tavernes. Només és a Tavernes on s’ha donat un cas d’electricitat estàtica en la gespa artificial, només a Tavernes hi ha plagues de mosquit tigre o normal, o de processionària del pi, o de panderoles viatgeres que ixen pels carrers – una només-, o de rata que era un ratolí llançat per un veí enmig del carrer, o els ullals es queden sense aigua per la sequera i es moren els peixos. En cap poble més.

Tavernes té una cosa especial. I no és altra que un govern amb majoria de Compromís i un corresponsal promotor confés, amb fotos inclosos en els mitjans de comunicació,  del  nou partit de la dreta que es diu Ciudadanos. No hi ha més. O hi ha troians també?

Les fotos son del facebook del regidor Llácer



2 comentaris:

Anònim ha dit...

En la Plasa de España també dona la corrent i no diu res.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com diguem son inherents a les fibres artificials de la gespa, però com també diguem són solucionables.

Per a nosaltres el tema no és que es diga que eixe fet es produeix, està bé que és diga i pensem que hauria de ser en positiu, amb ànim de correcció i millora per a tots i un millor ús. El problema és que d'una actuació ben positiva, es fa una noticia alarmista i en negatiu, que es dóna amb pla de critica i rebuig a una faena ben feta, perquè... diferència i per a millor de com està ara la plaça del Moro a com estava!!!
Però mai no s'ha publicat res de la millora, mai res en positiu i si eixe despreci a les coses. I no és la primera, ni la segona, ni la tercera, ni la quarta...
Molt poques noticies positives de Tavernes i per als veïns, i ací que no treballem en premsa ni cobrem, en publiquem tots els dies.