L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 8 de maig del 2018

ÚLTIMA HORA: Tavernes obté dues banderes blaves per cinqué any consecutiu

 
Tavernes ha obtingut enguany novament dues banderes blaves que lluiran en les platges de la Goleta i la genèrica Platja de Tavernes aquest estiu del 2017.
 

La gestió que s'està duent a cap els darrers anys des del Govern de Compromís estan donant els seus fruits, on tampoc podem deixar de costat l'equip de manteniment municipal amb tota la tasca que du a cap. Recordem que l'Ajuntament ha promogut un conjunt de millores els darrers anys, entre les quals estan la millora i ampliació de les passarel·les, unes noves postes per a salvament i socorrismes, millora i ampliació del servei, així com augment de l'horari d'atenció al bany adaptat i l'adopció de mesures per millorar el medi natural. 

 


Enguany mateix, i tal com ací vam informar, s'ha incrementat el temps de vigilància de les platges, que es va iniciar per pasqua i continua aquest mes de maig els caps de setmana, inclosos els dies festius, i fins el 15 de juny, unes dates en què mai els governs anteriors disposaren del servei de vigilància. 

Tavernes repeteix per cinqué consecutiu la consecució de dues  banderes blaves, cosa que mai havia passat en la història de la ciutat des del 1987 en que està vigent aquesta distinció que premia les millors platges i amb millors serveis de tot el litoral.


La FEE (Foundation for Environmental Education),  l'entitat independent i sense cap ànim de lucre que les concedeix, avui ha donat a conéixer en roda de premsa el resultat oficial de la campanya "Bandera Blava 2018", així com la relació completa de platges i ports que s'han fet mereixedors d'aquesta distinció, entre les quals hi ha dos per a Tavernes, tal com es pot comprovar en la imatge de la relació que hem copiat per il·lustrar la noticia.

La Bandera Blava és un guardó anual que certifica la qualitat ambiental de les platges, dels serveis que ofereixen i de la implicació dels municipis en la defensa i conservació del medi ambient.