L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 31 de maig del 2018

L'Ajuntament ajuda a entitats locals perquè celebren activitats extres en la ciutat



Les ajudes permetran dura a cap un conjunt d'activitats no previstes inicialment i d'interés al conjunt de la població.

El consistori per unanimitat va aprovar en el passat plenari la proposta del govern de Compromís per a suplementar amb 16.500 euros la  subvenció que reben algunes entitats locals. Aquest increment és perquè les entitats afectades puguen desenvolupar un conjunt d’activitats que inicialment no estaven contemplades en el conveni mar que tenen firmar amb l’Ajuntament.

Així, el Club d’Atletisme Valldigna incrementa la subvenció en 7.000 euros per atendre a l’organització de la “I Cursa per la Igualtat” de Tavernes, celebrada ja aquest passat dissabte, i per l’organització del “Gran Fons Valldigna”.

El Club de Basquet Tavernes incrementa la subvenció en 5.000 euros com ajuda al desenvolupament d’activitats esportives amb motiu del 40 aniversari que enguany celebra el club. Recordem que fa unes setmanes el Club de Basquet va ser protagonista amb motiu de la celebració al pavelló municipal de les semifinals i finals autonòmiques de Júnior Femení Preferent i Júnior 1a Zonal.

El Club de Rugbi rep també un increment de 3.000 euros per l’organització i celebració del que serà el primer torneig internacional de rugbi femení.

Per últim la Societat de Caçadors incrementa en 1.500 euros per efectuar 2 batudes contra el porc senglar, animal que està causant molts problemes en camps i conreus del nostre terme, i també per procedir a la repoblació de les nostres muntanyes amb espècies cinegètiques.