L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 27 de maig del 2018

Ni projecte del Vaca, ni desdoble de la nacional, ni solucions a la Goleta.... res del PP de M. Rajoy per a Tavernes



Ni projecte del Vaca, ni solució a la Goleta, ni eliminació del punt negre del Massalari... no res  per Tavernes en el pressupost de l'estat del 2018. 

El 2018 no tindrem projecte per a la millora del riu Vaca, ni per al desdoblament de la carretera general entre Favara-Tavernes-Xeraco i evitar el punt negre del Massalari (foto superior), ni cap euro per continuar les obres del Centre d’Interpretació del Bolomor, ni res de res per a donar d’una vegada la solució definitiva a la platja de la Goleta.
El govern del PP de M. Rajoy, amb l’ajuda de Ciudadanos, han aprovat els pressupostos de l’Estat (PGE) del 2018 i  han rebutjat totes les esmenes presentades per Compromís per a incloure les partides que calien per dur endavant els projectes que hem dit.

Una vegada més queda demostrat que els diputats valencians dels partits centralistes espanyols (PP i Ciudadanos, en aquest cas) ni defensen ni els importen els problemes dels valencianes i valencianes, la gent que viu al territori que els ha votat. Només miren pels interessos del partit de Madrid. I als fets ens remetem.

Una vegada més, i en aquest seran vuit, del 2011 al 2018 inclosos, els diputats del PP, i últimament els de Ciudadanos, ens fan la guitza ben feta als vallers i valleres que, una vegada més ens quedem sense cap projecte que beneficie la ciutat. ¿A que va vindre Isabel Bonig a Tavernes fa uns mesos? A res, i es veia vindre des del moment que es va dedicar a criticar al govern municipal i al del Botànic, i no va mencionar res dels problemes vallers.


Un any més sense solucions per a la Goleta
Igual hi ha gent que està ben contenta perquè millor així, sense res de res, i no haver de reconèixer que  només Compromís s’ha preocupat dels nostres interessos, els de Tavernes però també els dels valencians i valencianes, perquè esmenes hi havia per a projectes en tot el territori.

Si ens cenyim al cas de Tavernes, el grup de Compromís que encapçala Joan Baldoví havia presentat esmenes per als següents projectes de Tavernes:


- 50 milions per a solucionar la transgressió de la platja de la Goleta).
- 15 milions per a la variant de la N-332 Favara-Tavernes-Xeraco
- 10 milions per a permeabilitzar el Vaca al pas per l’Autopista AP7 i que no fera embussos
- 6 milions per a les reparacions dels camins del Tancat i Sequia la Bova
- 750.000 euros per al Centre d’Interpretació de Bolomor
- 300.000 euros per a l’estudi del futur enllaç de Tavernes amb l’Autopista AP7 


Els problemes del Vergeret continuaran sense solució gràcies al govern de M.Rajoy

Els problemes del Vaca continuaran, el punt negre del Massalari continuarà cobrant-se accident i víctimes, la Goleta cada dia amb menys arena... és el tracte del PP i Ciudadanos, diputats valencians inclosos, a Tavernes.


Ara els pressupostos passen al Senat. No cal esperar res, i menys quan és un òrgan on el PP té majoria absoluta i no li cal negociar res a ningú.

I preguntem: ¿quines gestions ha fet el PP o el promotor de Ciudadanos a Tavernes perquè els seus diputats recolzaren alguna de les esmenes que hem dit? Ens informarà el promotor de Ciudadanos en la premsa del despreci del PP-Ciudadanos a Tavernes, o  és un tema tabú, com tantes coses positives no publica? 

2 comentaris:

temeron ha dit...

I que fa Jordi al parlament. ..vegent com cauen?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs sí, està veient com cauen 1'3 milions de la Generalitat en 3 programes d'ocupació a Tavernes o 1'5 milions de la Generalitat per pagar el col.lector de la platja. O com van caure 1'1 milions per programes d'ocupació de l'any passat des de la Generalitat.

Si no saps les coses, millor no dir res. No creus?

Perquè Jordi no està al Parlament, allí esta i governa el PP i M. Rajoy, que és el competent i responsable, per llei, de les obres que hem dit.

Jordi Joan és diputat de les Corts Valencianes.